2021-08-08 06:36:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - A magánéletben néhány izgalmas találkozás várható

Napi horoszkóp augusztus 8-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint érzelmi kérdésekben várd meg, míg megszólal a belső hangod és hallgasd meg tanácsait. Az átvonuló bolygók hatásai most kiválthatnak benned némi türelmetlenséget. Ne rohand le kiszemeltedet, legyél kicsit megfontoltabb!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Bár általában jókedvű, felszabadult és bizakodó vagy, egy kérdéssel kapcsolatban ma mégis kissé borúlátó vagy, és nehezen tudsz belőle kilábalni. Biztató jelekben pedig már nincs hiány. Meg is látnád, ha egy kicsit tágabb perspektívából szemlélnéd a dolgokat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ne zsörtölődj a pároddal, legyél elnézőbb, mert csak jót akar neked! Ha a hétvégi programodat keresztbe szervezi, ne morogj, hanem próbáld meg élvezni. Ha nem zárkózol el az örömtől, akkor az most igencsak bearanyozza a napodat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A bolygók hatására érzelmi téren egy régebben kialudtnak hitt tűz újra életre kelhet. Emlékezz arra a nagy szerelemre, amelyik nemrég nagyon megdobogtatta a szívedet, és ha érdemes, kezdjétek újra.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Csodás napra számíthatsz, és ezt még az sem árnyékolja be, hogy valaki kissé rosszindulatú megjegyzéseket tesz. Szerencsére tudsz nevetni rajta, hisz nem más mondatja az illetővel a szavakat, mint a rikító irigység.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Valaki a környezetedben igen tolakodónak bizonyul érzelmi téren. Ha ez zavar, rengeteg olyan okot tudsz találni, ami igen jó kibúvónak bizonyul, hiszen nem kell olyat tegyél, amit nem szeretnél.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kisebb bonyodalmak várhatók, de a praktikum oldaláról megközelítve a felmerülő kérdéseket könnyűszerrel meg tudod oldani különösebb erőfeszítés nélkül. Most az a célszerű, ha érzelmileg nem engeded bele magad ezekbe a helyzetekbe, csak teszed a dolgod.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz új szerelmet, esetleg a régi kapcsolat teljes megújulását, a régi érzések felizzását jelzi. A Mars viszont egy titkos, valószínűleg csak plátói románc indulását is mutatja, párhuzamosan a Vénusz kínálta nagy szerelemmel. De ez a titkos kaland csak azért kell, mert legyezgeti a hiúságodat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nem szoktál meghunyászkodni, de most nem ártana félretenni a büszkeségedet, és legalább látszólag add meg magad a párodnak. Törődj többet vele és a családoddal, ha hosszú távon harmóniát szeretnél!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Vitába keveredhetsz több családtagoddal, aminek az oka akár anyagi, akár gyermeknevelési természetű is lehet. Sőt, akár a kettő együtt. Próbálj meg most a szíved helyett az eszedre hallgatva vitázni. Ha ugyanis nem indulatoskodsz, hamar átlátsz a másikon, és rájössz, hogy nem akar rosszat, csak a félelmei vezetik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Aktív, boldog nap következik, amikor megtalálod végre a hangot közvetlen környezeteddel, és jól együtt tudsz működni még azokkal is, akik néhány dologban másképp gondolkodnak, mint te. A szerelemben ugyancsak érdekes fordulat várható.


Halak: II. 19. - III. 20.

A magánéletben néhány izgalmas találkozás várható. A régi félreértéseket ugyancsak most sikerül rendezni, és más szemmel látsz majd embereket és dolgokat az események hatására. Jó híreket is kaphatsz a tágabb baráti körödből, amik bizony érintenek téged is.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: